Librex

http://www.librex.ro/ este libraria online premium care vine in intampinarea clientilor cu o interfata excelenta, carti de calitate, cele mai bune servicii, usurinta in utilizare, o oferta variata de carti si solutii inovatoare precum Comanda Live, Suport Live. Comanda Live reprezinta posibilitatea de a comanda o carte in mai putin de 3 click-uri fara a-ti crea un cont de utilizator. Suport Live reprezinta posibilitatea contactarii unui consultant de vanzari in timp real printr-un serviciu de live chat.

https://www.facebook.com/Librex.ro

   

Curtea veche

http://www.curteaveche.ro/ este o editură cu capital privat, în întregime românesc, ale cărei titluri de ficţiune şi non-ficţiune acoperă o arie largă de domenii editoriale grupate în aproape 60 de colecţii. Aflată în permanenţă între primele cinci edituri din România, Curtea Veche publică anual între 150 şi 250 de titluri.

https://www.facebook.com/CurteaVechePublishing

   

Pravalia cu carti

La http://www.pravaliacucarti.ro/ gasesti tot ce ai nevoie in materie de carti, de la literatura la manuale scolare la carti pentru dezvoltare personala.

https://www.facebook.com/PravaliaCuCarti

   

Targul cartii

Infiintat in 2012, http://www.targulcartii.ro/ , librarie si anticariat electronic, pune la dispozitia cititorilor peste 50.000 titluri ce trateaza variate domenii de interes, carti publicate de numeroase edituri prestigioase din Romania.

Obiectivul TargulCartii.ro este de a promova arta si stiinta prin intermediul multitudinii de carti noi si vechi oferite spre vanzare - pagini de beletristica, tehnica, enciclopedii, dictionare, critica si studii, carte pentru copii si altele.

Pentru a descoperi oferta TargulCartii.ro, pentru a fi la curent cu promotii si ultimele noutati prezentate pe platforma electronica, optiunea de creare a unui Cont de client va inlesni transmiterea celor mai relevante informatii catre iubitorii de carte.

https://www.facebook.com/targulcartii

   

Hiperliteratura

"Hyperliteratura.ro este o revistă online pentru pasionaţii de cărţi, scris şi literatură în general.

Motto: Pentru o viaţă sănătoasă, consumaţi minimum două cărţi pe lună."

http://hyperliteratura.ro/ "Motive (stupide?) să te apuci de citit dacă n-ai făcut-o până acum"

https://www.facebook.com/hyperliteratura

   

Carturesti

Librarie Online Carturesti - "carte, ceai, muzica, dichis" - http://librarie.carturesti.ro/

O clădire-monument din centrul istoric al Bucureștiului și-a redeschis ușile după un sfert de secol pentru a găzdui Cărtureşti Carusel. - http://carturesticarusel.ro/

https://www.facebook.com/pages/Carturesti-Carusel/1500127826877166

   

Libris

http://www.libris.ro/ "respect pentru oameni şi cărţi"

Povestea Libris debutează în anul 1991, când o mână de oameni pasionaţi de cultură s-au ambiţionat să creeze la Braşov un loc special, o casă a cărţii şi a muzicii, inaugurând librăria St. O. Iosif.

https://www.facebook.com/libris.ro

http://blog.libris.ro/

   
   
© ALLROUNDER